Quinoa a la mande (video)
Råvarer:
● 100 g Quinoa (Titicaca)
● 400 g mandelmælk
● 30 g vaniljesukker
● 1 - 2 spsk. sukker
● 100 g mandler
● 150 g vegansk piskefløde
● kirsebærsauce
🕑 Tid: ca. 35 min.
Mad til: ca. 4 pers.
Fremgangsmåde:
● Skyl quinoa grundigt og lad dem dryppe af.
● Kog en grød af quinoa, mandelmælk og vaniljesukker ( den skal være ret tyk)
● Hæld grøden i en skål og drys 1 - 2 spsk. sukker på overfladen så der ikke dannes skind ved nedkøling. Dæk skålen med film og stil grøden på køl.
● Mandler smuttes og hakkes groft. HUSK at tage en hel mandel fra.
● Vegansk fløde piskes stift.
● Når grøden er kold vendes de hakkede mandler i. Den stiftpiskede fløde vendes i lidt ad gangen. Til Sidst tilsættes den hele mandel.
● Server Quinoa a la mande med lun kirsebærsauce.
PS → Husk mandelgaven